Skip to main content

Rijschool Rotterdam-Noord

Geen stress

Rijschool Rotterdam-Noord

Rijschool Rotterdam-Zuid

Nu ook rijlessen voor automaat.

Rijles nemen in Rotterdam-Noord? Autorijschool Adventure begeleidt meer dan 20 jaar cursisten in Rotterdam-Noord naar hun rijbewijs. Dit doen we door flexibele lestijden aan te bieden, een persoonlijke aanpak op jou gericht te maken en door een vaste instructeur in te zetten. Al deze factoren zorgen ervoor dat jij binnen een mum van tijd je rijbewijs behaalt.

Last van zenuwen of faalangst? Gelukkig heeft autorijschool Adventure daar een oplossing voor. Onze rijschool is namelijk faalangstexpert, waardoor de instructeurs je hierin uitstekend kunnen begeleiden. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met onze rijschool in Rotterdam-Noord.  

Vele mogelijkheden

Proefles Rotterdam-Noord

Autorijschool Adventure

Voordat je een heel pakket afneemt wil je vaak eerst even kennismaken met de instructeur. Daarom bieden wij ook een proefles in Rotterdam-Noord aan. In deze proefles ga je 100 minuten de weg op met onze instructeur en kun je ontdekken of het klikt tussen jullie. Ook zal de instructeur aan het einde van de rit een persoonlijk advies geven waarin staat hoeveel lessen hij verwacht dat je moet nemen.

Bij de proefles krijg je in totaal 100 minuten les. Het is belangrijk om voldoende tijd in te plannen zodat jij de instructeur goed leert kennen en de instructeur genoeg tijd krijgt om jouw rijvaardigheden in te schatten. De kosten van een proefles bedraagt €45,-. Nieuwsgierig geworden? Plan hier direct een proefles in.

Altijd welkom

Rijles Rotterdam-Noord: waarom autorijschool Adventure?

Rijschool Rotterdam-Zuid

met meer dan 20 jaar ervaring weet autorijschool Adventure in Rotterdam-Noord precies hoe we jou zo snel mogelijk je rijbewijs kunnen laten halen.  Wij maken dan ook gebruik van een vaste instructeur per persoon en beschikken over compleet nieuwe, comfortabele lesauto’s. Je wordt thuis opgehaald en ook weer thuis afgezet.  Autorijschool Adventure beschikt daarnaast over flexibele lestijden. Zo kun je elke dag van 08:15 tot 21:30 lessen, waardoor er altijd wel een geschikt tijdstip voor jou te vinden is.  

Kennismaken met onze rijschool in Rotterdam-Noord? Neem dan direct contact op. Samen met jou zullen we kijken naar de beste manier om jou op weg te helpen. 

Rijles pakket Rotterdam

Kies je pakket en vul het formulier in

Beste keuze

€45

Proefles

100 Minuten

KIES JE PAKKET

€780

Pakket A

24 Lessen

KIES JE PAKKET

€975

Pakket B

30 Lessen

KIES JE PAKKET

€1170

Pakket C

36 Lessen

KIES JE PAKKET

Diensten Prijzen
Pakket prijs (Per les a 50 minuten) €32,50
Losse lessen a 50 minuten €35,00
Proefles a 100 minuten €45,00
Tussentijdse toets €150,00
Examen €260,00
Her-examen €260,00
BNOR examen €280,00
Faalangst examen €280,00

Vraag hier een pakket of proefles aan

  Recensies

  Wat mensen over ons zeggen

  Daan van der Esch

  Autorijschool Adventure

  Top rijschool! 20 zeer zorgzame lessen gehad van een top instructeur! Autorijschool adventure zeker weten een aanrader!! Ik bedank Aniel voor de toplessen en dankzij hem ben ik in 1 keer geslaagd! …

  Romy uit het Broek

  Autorijschool Adventure

  Ik had eerlijk gezegd geen zin om te beginnen met rijlessen nemen, waarschijnlijk grotendeels uit angst. Maar, Aniel heeft ervoor gezord dat ik rijden leuk en niet meer spannend vind! Ik kan autorijschool …

  Hannah Jansen

  Autorijschool Adventure

  Via mijn broer en zus ben ik bij deze rijschool gekomen. Allebei zijn zij in een keer geslaagd. De instructeur is super goed en heeft veel geduld. Hij maakt je helemaal klaar voor het praktijkexamen. Ik raad deze rijschool erg aan!

  100 minuten

  Proefles

  €45,-
  Rijles aanvragen
  X