Skip to main content

Niet voor iedereen is het behalen van je rijbewijs vanzelfsprekend. Krijg je nu al stress als je aan het rijexamen denkt? Heb je last van faalangst of ben je te zenuwachtig om te kunnen laten zien wat je hebt geleerd? Dat is natuurlijk erg vervelend maar zeker geen reden om niet je rijbewijs te kunnen halen!

De instructeurs van Autorijschool Adventure zijn gespecialiseerd in het omgaan met faalangst. Ze stellen je zo goed mogelijk op je gemak en nemen de tijd om jou optimaal voor te bereiden op het examen zodat ook jij binnenkort slaagt! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met deze rijschool in Rotterdam!

Tijdens de vrijblijvende proefles krijgt de instructeur inzicht in jouw rijvaardigheden en krijg je een persoonlijk opleidingsadvies. Op basis van jouw vaardigheden en wensen wordt er een schatting gemaakt van het aantal rijlessen dat je nodig hebt om je rijbewijs te kunnen halen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Daarna kun je ervoor kiezen om losse rijlessen te kopen of een voordelig pakket aan te schaffen waar het examen bij inbegrepen is. Handig toch?

Bij Adventure doen we er alles aan om jou de beste rijopleiding te bieden en je snel je rijbewijs te laten halen. Hierbij staat een persoonlijke aanpak centraal. Om de rijlessen zo prettig mogelijk te laten verlopen krijg je elke rijles van dezelfde instructeur en in dezelfde comfortabele lesauto. Wel zo fijn! Je wordt thuis opgehaald en weer afgezet. En omdat we weten dat je het eigenlijk al druk genoeg hebt zijn onze instructeurs ruim beschikbaar. Dus óók ’s avonds en in het weekend. Zo past een rijles altijd in jouw drukke leven!

Proefles aanvragen

Autorijschool Adventure is al meer dan 20 jaar een begrip in Rotterdam en omgeving. Denk je erover om te beginnen met autorijlessen? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende proefles. Wist je dat je al kan beginnen met het volgen van autorijlessen als je 16,5 jaar bent? Maar natuurlijk ben je op elke leeftijd van harte welkom bij Adventure!

Kennismaken met deze autorijschool in Rotterdam? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende proefles. Tijdens deze rijles maak je kennis met de rijschool en de lesauto maar ook met de rijinstructeur. Bij ons heb je een vaste rijinstructeur die jou tijdens de opleiding goed leert kennen en dus goed kan inschatten wat jij nodig hebt om de opleiding succesvol af te ronden!