Skip to main content

Op zoek naar kwalitatieve rijlessen? Autorijschool Adventure verzorgt meer dan 20 jaar rijles in Lansingerland. Een persoonlijke aanpak die op jou gericht is staat bij ons centraal. Door gebruik te maken van een vaste instructeur, flexibele lestijden en een ontspannen sfeer in de auto zorgen wij ervoor dat je doelgericht naar je rijbewijs toe kan werken.

Ook als je last van zenuwen of faalangst hebt kan autorijschool Adventure je op weg helpen. Al onze instructeurs zijn faalangst expert en kunnen hier naar handelen. Hierdoor kan jij op gemak naar je examen toe gaan zonder je druk te hoeven maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met onze rijschool in Lansingerland.

Door gebruik te maken van een proefles in Lansingerland verkrijg je op een leuke manier ervaring op de weg. Tijdens deze proefles kan je onderzoeken of het goed klikt met de instructeur en bekijkt de instructeur je rijvaardigheden. Hieruit zal vervolgens een persoonlijk advies komen waarin onder andere een inschatting staat van hoeveel lessen je nodig hebt. Hierdoor weet je direct na de proefles waar je aan toe bent.

Bij de proefles krijg je in totaal 100 minuten les. Het is belangrijk om voldoende tijd in te plannen zodat jij de instructeur goed leert kennen en de instructeur genoeg tijd krijgt om jouw rijvaardigheden in te schatten. De kosten van een proefles bedraagt €45,-. Nieuwsgierig geworden? Plan hier direct een proefles in.

AANMELDEN

met meer dan 20 jaar ervaring weet autorijschool Adventure in Lansingerland precies hoe we jou zo snel mogelijk je rijbewijs kunnen laten halen.  Wij maken dan ook gebruik van een vaste instructeur en beschikken over compleet nieuwe, comfortabele lesauto’s. Je wordt thuis opgehaald en ook weer thuis afgezet.  Autorijschool Adventure beschikt daarnaast over flexibele lestijden. Zo kun je elke dag van 08:15 tot 21:30 lessen, waardoor er altijd wel een geschikt tijdstip voor jou te vinden is.

Kennismaken met onze rijschool in Lansingerland? Neem dan direct contact op. Samen met jou zullen we kijken naar de beste manier om jou op weg te helpen.