Skip to main content

Op zoek naar rijles in Schiedam? Bij autorijschool Adventure hebben we meer dan 20 jaar ervaring met het verzorgen van rijlessen in Schiedam. Door een persoonlijke aanpak met een vaste instructeur zorgen onze instructeurs ervoor dat jij op een veilige manier de weg op kan gaan. Voor iedereen wordt een persoonlijk plan gemaakt dat het best bij jou past.

Ook bij zenuwen of faalangst helpen onze instructeurs je op weg; onze rijschool is faalangst expert. Onze instructeurs zorgen ervoor dat jij met een ontspannen gevoel je examen in gaat, zodat jij zo goed mogelijk je examen ingaat. Benieuwd naar wat mogelijk is? Neem dan snel contact op met onze rijschool in Schiedam.

AANMELDEN

Middels een proefles krijgt de instructeur inzicht in jouw rijvaardigheden en zal deze een persoonlijk advies op maat geven. Hierbij wordt ook een inschatting gemaakt hoeveel lessen je ongeveer moet hebben voor het behalen van je rijbewijs, zodat jij direct weet waar je aan toe bent. Onze instructeurs kijken hierbij ook goed wat jouw wensen zijn zodat er een persoonlijk plan voor jou opgesteld kan worden.

Bij de proefles krijg je in totaal 100 minuten les. Het is belangrijk om voldoende tijd in te plannen zodat jij de instructeur goed leert kennen en de instructeur genoeg tijd krijgt om jouw rijvaardigheden in te schatten. De kosten van een proefles bedraagt €45,-. Nieuwsgierig geworden? Plan hier direct een proefles in.

met meer dan 20 jaar ervaring weet autorijschool Adventure in Schiedam precies hoe we jou zo snel mogelijk je rijbewijs kunnen laten halen.  Wij maken dan ook gebruik van een vaste instructeur per persoon en beschikken over compleet nieuwe, comfortabele lesauto’s. Je wordt thuis opgehaald en ook weer thuis afgezet.  Autorijschool Adventure beschikt daarnaast over flexibele lestijden. Zo kun je elke dag van 08:15 tot 21:30 lessen, waardoor er altijd wel een geschikt tijdstip voor jou te vinden is.

Kennismaken met onze rijschool in Schiedam? Neem dan direct contact op. Samen met jou zullen we kijken naar de beste manier om jou de weg op te helpen.