Skip to main content

Rijschool Schiedam

Geen stress

Rijschool Schiedam

Rijschool Schiedam

Nu ook rijlessen voor automaat.

Op zoek naar rijles in Schiedam? Bij autorijschool Adventure hebben we meer dan 20 jaar ervaring met het verzorgen van rijlessen in Schiedam. Door een persoonlijke aanpak met een vaste instructeur zorgen onze instructeurs ervoor dat jij op een veilige manier de weg op kan gaan. Voor iedereen wordt een persoonlijk plan gemaakt dat het best bij jou past.

Ook bij zenuwen of faalangst helpen onze instructeurs je op weg; onze rijschool is faalangst expert. Onze instructeurs zorgen ervoor dat jij met een ontspannen gevoel je examen in gaat, zodat jij zo goed mogelijk je examen ingaat. Benieuwd naar wat mogelijk is? Neem dan snel contact op met onze rijschool in Schiedam.

Vele mogelijkheden

Proefles in Schiedam

Rijschool Schiedam

Middels een proefles krijgt de instructeur inzicht in jouw rijvaardigheden en zal deze een persoonlijk advies op maat geven. Hierbij wordt ook een inschatting gemaakt hoeveel lessen je ongeveer moet hebben voor het behalen van je rijbewijs, zodat jij direct weet waar je aan toe bent. Onze instructeurs kijken hierbij ook goed wat jouw wensen zijn zodat er een persoonlijk plan voor jou opgesteld kan worden. 

Bij de proefles krijg je in totaal 100 minuten les. Het is belangrijk om voldoende tijd in te plannen zodat jij de instructeur goed leert kennen en de instructeur genoeg tijd krijgt om jouw rijvaardigheden in te schatten. De kosten van een proefles bedraagt €45,-. Nieuwsgierig geworden? Plan hier direct een proefles in.

Altijd welkom

Rijles Schiedam: Vertrouwd de weg op met autorijschool Adventure

Rijschool Schiedam

met meer dan 20 jaar ervaring weet autorijschool Adventure in Schiedam precies hoe we jou zo snel mogelijk je rijbewijs kunnen laten halen.  Wij maken dan ook gebruik van een vaste instructeur per persoon en beschikken over compleet nieuwe, comfortabele lesauto’s. Je wordt thuis opgehaald en ook weer thuis afgezet.  Autorijschool Adventure beschikt daarnaast over flexibele lestijden. Zo kun je elke dag van 08:15 tot 21:30 lessen, waardoor er altijd wel een geschikt tijdstip voor jou te vinden is.  

Kennismaken met onze rijschool in Schiedam? Neem dan direct contact op. Samen met jou zullen we kijken naar de beste manier om jou de weg op te helpen. 

Rijles pakket Rotterdam

Kies je pakket en vul het formulier in

Beste keuze

€45

Proefles

100 Minuten

KIES JE PAKKET

€780

Pakket A

24 Lessen

KIES JE PAKKET

€975

Pakket B

30 Lessen

KIES JE PAKKET

€1170

Pakket C

36 Lessen

KIES JE PAKKET

Diensten Prijzen
Pakket prijs (Per les a 50 minuten) €32,50
Losse lessen a 50 minuten €35,00
Proefles a 100 minuten €45,00
Tussentijdse toets €150,00
Examen €260,00
Her-examen €260,00
BNOR examen €280,00
Faalangst examen €280,00

Vraag hier een pakket of proefles aan

  Recensies

  Wat mensen over ons zeggen

  Daan van der Esch

  Autorijschool Adventure

  Top rijschool! 20 zeer zorgzame lessen gehad van een top instructeur! Autorijschool adventure zeker weten een aanrader!! Ik bedank Aniel voor de toplessen en dankzij hem ben ik in 1 keer geslaagd! …

  Romy uit het Broek

  Autorijschool Adventure

  Ik had eerlijk gezegd geen zin om te beginnen met rijlessen nemen, waarschijnlijk grotendeels uit angst. Maar, Aniel heeft ervoor gezord dat ik rijden leuk en niet meer spannend vind! Ik kan autorijschool …

  Hannah Jansen

  Autorijschool Adventure

  Via mijn broer en zus ben ik bij deze rijschool gekomen. Allebei zijn zij in een keer geslaagd. De instructeur is super goed en heeft veel geduld. Hij maakt je helemaal klaar voor het praktijkexamen. Ik raad deze rijschool erg aan!

  100 minuten

  Proefles

  €45,-
  Rijles aanvragen
  X