Skip to main content

Wil je eerst even kennismaken? Dan kun je bij autorijschool Adventure een proefles aanvragen. In deze proefles maak je kennis met de rijinstructeur om te zien of het klikt. De rijinstructeur zal hierbij kijken naar je rijvaardigheden en je na afloop een persoonlijk advies op maat geven. Hierin staat onder andere een inschatting hoeveel lessen de instructeur verwacht dat je nodig hebt om af te rijden.

Bij de proefles krijg je in totaal 100 minuten les. Het is belangrijk om voldoende tijd in te plannen zodat jij de instructeur goed leert kennen en de instructeur genoeg tijd krijgt om jouw rijvaardigheden in te schatten. De kosten van een proefles bedraagt €45,-. Nieuwsgierig geworden? Plan hier direct een proefles in.

Op zoek naar een goede rijschool in Krimpen aan den IJssel? Met meer dan 20 jaar ervaring biedt autorijschool Adventure kwalitatieve rijlessen in Krimpen aan den IJssel aan. Dankzij een persoonlijke aanpak met een vaste instructeur ga jij binnen de kortste keren met een rijbewijs de weg op. Dankzij flexibele tijden (de gehele week van 08:15 tot 21:30) kun je op bijna elk tijdstip lessen.

Last van zenuwen of faalangst? Geen probleem! Al onze instructeurs zijn faalangst expert waardoor jij volledig op je gemak je rijexamen in kan gaan. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak die bij jou past. Benieuwd naar wat mogelijk is? Neem dan snel contact op met onze rijschool in Krimpen aan den IJssel.

AANMELDEN

Voordat je een heel pakket afneemt wil je vaak eerst even kennismaken met de instructeur. Daarom bieden wij ook een proefles in Krimpen aan den IJssel aan. In deze proefles ga je 100 minuten de weg op met onze instructeur en kun je ontdekken of het klikt tussen jullie. Ook zal de instructeur aan het einde van de rit een persoonlijk advies geven waarin staat hoeveel lessen hij verwacht dat je moet nemen.

Bij de proefles krijg je in totaal 100 minuten les. Het is belangrijk om voldoende tijd in te plannen zodat jij de instructeur goed leert kennen en de instructeur genoeg tijd krijgt om jouw rijvaardigheden in te schatten. De kosten van een proefles bedraagt €45,-. Nieuwsgierig geworden? Plan hier direct een proefles in.

met meer dan 20 jaar ervaring weet autorijschool Adventure in Krimpen aan den IJssel precies hoe we jou zo snel mogelijk je rijbewijs kunnen laten halen.  Wij maken dan ook gebruik van een vaste instructeur per persoon en beschikken over compleet nieuwe, comfortabele lesauto’s. Je wordt thuis opgehaald en ook weer thuis afgezet.  Autorijschool Adventure beschikt daarnaast over flexibele lestijden. Zo kun je elke dag van 08:15 tot 21:30 lessen, waardoor er altijd wel een geschikt tijdstip voor jou te vinden is.

Kennismaken met onze rijschool in Krimpen aan den IJssel? Neem dan direct contact op. Samen met jou zullen we kijken naar de beste manier om jou de weg op te helpen.