Skip to main content

Rijschool Krimpen aan den IJssel

Geen stress

Rijschool Krimpen aan den IJssel

Rijschool Krimpen aan den IJssel

Nu ook rijlessen voor automaat.

Op zoek naar een goede rijschool in Krimpen aan den IJssel? Met meer dan 20 jaar ervaring biedt autorijschool Adventure kwalitatieve rijlessen in Krimpen aan den IJssel aan. Dankzij een persoonlijke aanpak met een vaste instructeur ga jij binnen de kortste keren met een rijbewijs de weg op. Dankzij flexibele tijden (de gehele week van 08:15 tot 21:30) kun je op bijna elk tijdstip lessen.

Last van zenuwen of faalangst? Geen probleem! Al onze instructeurs zijn faalangst expert waardoor jij volledig op je gemak je rijexamen in kan gaan. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak die bij jou past. Benieuwd naar wat mogelijk is? Neem dan snel contact op met onze rijschool in Krimpen aan den IJssel.

Vele mogelijkheden

Proefles in Krimpen aan den IJssel

Rijschool Krimpen aan den IJssel

Wil je eerst even kennismaken? Dan kun je bij autorijschool Adventure een proefles aanvragen. In deze proefles maak je kennis met de rijinstructeur om te zien of het klikt. De rijinstructeur zal hierbij kijken naar je rijvaardigheden en je na afloop een persoonlijk advies op maat geven. Hierin staat onder andere een inschatting hoeveel lessen de instructeur verwacht dat je nodig hebt om af te rijden.

Bij de proefles krijg je in totaal 100 minuten les. Het is belangrijk om voldoende tijd in te plannen zodat jij de instructeur goed leert kennen en de instructeur genoeg tijd krijgt om jouw rijvaardigheden in te schatten. De kosten van een proefles bedraagt €45,-. Nieuwsgierig geworden? Plan hier direct een proefles in.

Altijd welkom

Rijles Krimpen aan den IJssel: Flexibele tijden met autorijschool Adventure

Rijschool Krimpen aan den IJssel

met meer dan 20 jaar ervaring weet autorijschool Adventure in Krimpen aan den IJssel precies hoe we jou zo snel mogelijk je rijbewijs kunnen laten halen.  Wij maken dan ook gebruik van een vaste instructeur per persoon en beschikken over compleet nieuwe, comfortabele lesauto’s. Je wordt thuis opgehaald en ook weer thuis afgezet.  Autorijschool Adventure beschikt daarnaast over flexibele lestijden. Zo kun je elke dag van 08:15 tot 21:30 lessen, waardoor er altijd wel een geschikt tijdstip voor jou te vinden is.  

Kennismaken met onze rijschool in Krimpen aan den IJssel? Neem dan direct contact op. Samen met jou zullen we kijken naar de beste manier om jou de weg op te helpen. 

Rijles pakket Rotterdam

Kies je pakket en vul het formulier in

Beste keuze

€45

Proefles

100 Minuten

KIES JE PAKKET

€780

Pakket A

24 Lessen

KIES JE PAKKET

€975

Pakket B

30 Lessen

KIES JE PAKKET

€1170

Pakket C

36 Lessen

KIES JE PAKKET

Diensten Prijzen
Pakket prijs (Per les a 50 minuten) €32,50
Losse lessen a 50 minuten €35,00
Proefles a 100 minuten €45,00
Tussentijdse toets €150,00
Examen €260,00
Her-examen €260,00
BNOR examen €280,00
Faalangst examen €280,00

Vraag hier een pakket of proefles aan

  Recensies

  Wat mensen over ons zeggen

  Daan van der Esch

  Autorijschool Adventure

  Top rijschool! 20 zeer zorgzame lessen gehad van een top instructeur! Autorijschool adventure zeker weten een aanrader!! Ik bedank Aniel voor de toplessen en dankzij hem ben ik in 1 keer geslaagd! …

  Romy uit het Broek

  Autorijschool Adventure

  Ik had eerlijk gezegd geen zin om te beginnen met rijlessen nemen, waarschijnlijk grotendeels uit angst. Maar, Aniel heeft ervoor gezord dat ik rijden leuk en niet meer spannend vind! Ik kan autorijschool …

  Hannah Jansen

  Autorijschool Adventure

  Via mijn broer en zus ben ik bij deze rijschool gekomen. Allebei zijn zij in een keer geslaagd. De instructeur is super goed en heeft veel geduld. Hij maakt je helemaal klaar voor het praktijkexamen. Ik raad deze rijschool erg aan!

  100 minuten

  Proefles

  €45,-
  Rijles aanvragen
  X