Skip to main content

Rijschool Bergschenhoek

Geen stress

Rijschool Bergschenhoek

Rijschool Bergschenhoek

Nu ook rijlessen voor automaat.

Ben je zoekende naar een rijschool in de omgeving Bergschenhoek? Dan kan autorijschool Adventure je wellicht verder helpen. Met meer dan 20 jaar ervaring met rijlessen in Bergschenhoek heeft autorijschool Adventure talloze cursisten geholpen aan een rijbewijs. Door een persoonlijke aanpak op jou af te stemmen zorgt onze vaste instructeur ervoor dat jij op een veilige manier de weg kunt gaan.

Wanneer je last hebt van zenuwen of faalangst is dit geen probleem. Onze rijschool in Bergschenhoek is namelijk faalangstexpert. Onze instructeurs zorgen ervoor dat jij met een ontspannen gevoel je examen in kan gaan en dat rijden leuk wordt. Benieuwd naar wat mogelijk is? Neem dan snel contact op met onze rijschool in Bergschenhoek.

Vele mogelijkheden

Proefles Bergschenhoek

Rijschool Bergschenhoek

Door een proefles te nemen leer je de instructeur kennen en ontdek je of het klikt tussen jullie. De instructeur zal je op weg helpen en een inschatting maken van jouw rijvaardigheden. Op basis van zijn inschatting wordt aan het einde van de proefles ook een persoonlijk advies gegeven met daarin hoeveel lessen de instructeur denkt dat je nodig hebt. Hierdoor weet je direct waar je aan toe bent.

Bij de proefles krijg je in totaal 100 minuten les. Het is belangrijk om voldoende tijd in te plannen zodat jij de instructeur goed leert kennen en de instructeur genoeg tijd krijgt om jouw rijvaardigheden in te schatten. De kosten van een proefles bedraagt €45,-. Nieuwsgierig geworden? Plan hier direct een proefles in.

Altijd welkom

Rijles Bergschenhoek: Flexibele tijden met autorijschool Adventure

Rijschool Bergschenhoek

met meer dan 20 jaar ervaring weet autorijschool Adventure in Bergschenhoek precies hoe we jou zo snel mogelijk je rijbewijs kunnen laten halen.  Wij maken dan ook gebruik van een vaste instructeur per persoon en beschikken over compleet nieuwe, comfortabele lesauto’s. Je wordt thuis opgehaald en ook weer thuis afgezet.  Autorijschool Adventure beschikt daarnaast over flexibele lestijden. Zo kun je elke dag van 08:15 tot 21:30 lessen, waardoor er altijd wel een geschikt tijdstip voor jou te vinden is.  

Kennismaken met onze rijschool in Bergschenhoek? Neem dan direct contact op. Samen met jou zullen we kijken naar de beste manier om jou de weg op te helpen. 

Rijles pakket Rotterdam

Kies je pakket en vul het formulier in

Beste keuze

€45

Proefles

100 Minuten

KIES JE PAKKET

€780

Pakket A

24 Lessen

KIES JE PAKKET

€975

Pakket B

30 Lessen

KIES JE PAKKET

€1170

Pakket C

36 Lessen

KIES JE PAKKET

Diensten Prijzen
Pakket prijs (Per les a 50 minuten) €32,50
Losse lessen a 50 minuten €35,00
Proefles a 100 minuten €45,00
Tussentijdse toets €150,00
Examen €260,00
Her-examen €260,00
BNOR examen €280,00
Faalangst examen €280,00

Vraag hier een pakket of proefles aan

  Recensies

  Wat mensen over ons zeggen

  Daan van der Esch

  Autorijschool Adventure

  Top rijschool! 20 zeer zorgzame lessen gehad van een top instructeur! Autorijschool adventure zeker weten een aanrader!! Ik bedank Aniel voor de toplessen en dankzij hem ben ik in 1 keer geslaagd! …

  Romy uit het Broek

  Autorijschool Adventure

  Ik had eerlijk gezegd geen zin om te beginnen met rijlessen nemen, waarschijnlijk grotendeels uit angst. Maar, Aniel heeft ervoor gezord dat ik rijden leuk en niet meer spannend vind! Ik kan autorijschool …

  Hannah Jansen

  Autorijschool Adventure

  Via mijn broer en zus ben ik bij deze rijschool gekomen. Allebei zijn zij in een keer geslaagd. De instructeur is super goed en heeft veel geduld. Hij maakt je helemaal klaar voor het praktijkexamen. Ik raad deze rijschool erg aan!

  100 minuten

  Proefles

  €45,-
  Rijles aanvragen
  X