Skip to main content

Op zoek naar een rijschool in Bergschenhoek? Autorijschool Adventure geeft al meer dan 20 jaar rijlessen in Bergschenhoek. Met een eigen lesplan op maat voor jou gemaakt zorgt Autorijschool Adventure ervoor dat jij binnen een mum van tijd je rijbewijs behaalt. Samen met de instructeur zal je door alle plekjes in Bergschenhoek en rondom Rotterdam gaan rijden met maar een doel: jou als zelfstandige de weg op te sturen.

De rijlessen bij Autorijschool Adventure zullen in de omgeving Bergschenhoek en Rotterdam plaatsvinden. Er zal worden gereden op de plekken waar je ook examen gaat doen, zodat je herkenningspunten tijdens het examen hebt. Hierdoor kan vol vertrouwen aan je examen beginnen. Tijdens de eerste lessen zal er onder andere worden geoefend op de volgende punten: ontkoppelen, koppelen, wegrijden, opschakelen, terugschakelen, stopproef, stuurtechniek en kijktechniek.

Wanneer je last hebt van zenuwen of faalangst is dit geen probleem. Onze rijschool in Bergschenhoek is namelijk faalangstexpert. Onze instructeurs zorgen ervoor dat jij met een ontspannen gevoel je examen in kan gaan en dat rijden leuk wordt. Benieuwd naar wat mogelijk is? Neem dan snel contact op met onze rijschool in Bergschenhoek.

AANMELDEN

Door een proefles te nemen leer je de instructeur kennen en ontdek je of het klikt tussen jullie. De instructeur zal je op weg helpen en een inschatting maken van jouw rijvaardigheden. Op basis van zijn inschatting wordt aan het einde van de proefles ook een persoonlijk advies gegeven met daarin hoeveel lessen de instructeur denkt dat je nodig hebt. Hierdoor weet je direct waar je aan toe bent.

Bij de proefles krijg je in totaal 100 minuten les. Het is belangrijk om voldoende tijd in te plannen zodat jij de instructeur goed leert kennen en de instructeur genoeg tijd krijgt om jouw rijvaardigheden in te schatten. De kosten van een proefles bedraagt €45,-. Nieuwsgierig geworden? Plan hier direct een proefles in.

Met meer dan 20 jaar ervaring weet autorijschool Adventure in Bergschenhoek precies hoe we jou zo snel mogelijk je rijbewijs kunnen laten halen.  Wij maken dan ook gebruik van een vaste instructeur per persoon en beschikken over compleet nieuwe, comfortabele lesauto’s. Je wordt thuis opgehaald en ook weer thuis afgezet.  Autorijschool Adventure beschikt daarnaast over flexibele lestijden. Zo kun je elke dag van 08:15 tot 21:30 lessen, waardoor er altijd wel een geschikt tijdstip voor jou te vinden is.

Kennismaken met onze rijschool in Bergschenhoek? Neem dan direct contact op. Samen met jou zullen we kijken naar de beste manier om jou de weg op te helpen.