Skip to main content

Op zoek naar rijlessen in Kralingen? Bij autorijschool Adventure verzorgen we meer dan 20 jaar ervaring rijlessen in Kralingen. Door gebruik te maken van een vaste instructeur zorgen we voor een persoonlijke aanpak die jou binnen een mum van tijd de weg op kan laten gaan. Voor iedereen wordt een persoonlijk plan gemaakt die het best bij jou past.

Ben je nerveus of heb je last van faalangst? Ook dan staat onze autorijschool in Kralingen je tot dienst. Al onze instructeurs zijn faalangst expert waardoor jij met een ontspannen gevoel het examen in kan gaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met onze rijschool in Kralingen.

AANMELDEN

Middels een proefles krijgt de instructeur inzicht in jouw rijvaardigheden en rijinzicht. Hier komt vervolgens een persoonlijk advies op maat uit voort. In dit advies wordt onder andere een inschatting gemaakt hoeveel rijlessen in Kralingen je ongeveer nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs. Ook wordt hierbij rekening gehouden met jouw wensen. Hierdoor weet je direct waar je aan toe bent.

Bij de proefles krijg je in totaal 100 minuten les. Het is belangrijk om voldoende tijd in te plannen zodat jij de instructeur goed leert kennen en de instructeur genoeg tijd krijgt om jouw rijvaardigheden in te schatten. De kosten van een proefles bedraagt €45,-. Nieuwsgierig geworden? Plan hier direct een proefles in.

met meer dan 20 jaar ervaring weet autorijschool Adventure in Kralingen precies hoe we jou zo snel mogelijk je rijbewijs kunnen laten halen.  Wij maken dan ook gebruik van een vaste instructeur per persoon en beschikken over compleet nieuwe, comfortabele lesauto’s. Je wordt thuis opgehaald en ook weer thuis afgezet.  Autorijschool Adventure beschikt daarnaast over flexibele lestijden. Zo kun je elke dag van 08:15 tot 21:30 lessen, waardoor er altijd wel een geschikt tijdstip voor jou te vinden is.

Kennismaken met onze rijschool in Kralingen? Neem dan direct contact op. Samen met jou zullen we kijken naar de beste manier om jou op weg te helpen.