Skip to main content

Rijschool Kralingen

Geen stress

Rijschool Kralingen

Rijschool Kralingen

Nu ook rijlessen voor automaat.

Op zoek naar rijlessen in Kralingen? Bij autorijschool Adventure verzorgen we meer dan 20 jaar ervaring rijlessen in Kralingen. Door gebruik te maken van een vaste instructeur zorgen we voor een persoonlijke aanpak die jou binnen een mum van tijd de weg op kan laten gaan. Voor iedereen wordt een persoonlijk plan gemaakt die het best bij jou past.

Ben je nerveus of heb je last van faalangst? Ook dan staat onze autorijschool in Kralingen je tot dienst. Al onze instructeurs zijn faalangst expert waardoor jij met een ontspannen gevoel het examen in kan gaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met onze rijschool in Kralingen. 

Vele mogelijkheden

Proefles Kralingen

Rijschool Kralingen

Middels een proefles krijgt de instructeur inzicht in jouw rijvaardigheden en rijinzicht. Hier komt vervolgens een persoonlijk advies op maat uit voort. In dit advies wordt onder andere een inschatting gemaakt hoeveel rijlessen in Kralingen je ongeveer nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs. Ook wordt hierbij rekening gehouden met jouw wensen. Hierdoor weet je direct waar je aan toe bent.

Bij de proefles krijg je in totaal 100 minuten les. Het is belangrijk om voldoende tijd in te plannen zodat jij de instructeur goed leert kennen en de instructeur genoeg tijd krijgt om jouw rijvaardigheden in te schatten. De kosten van een proefles bedraagt €45,-. Nieuwsgierig geworden? Plan hier direct een proefles in.

Altijd welkom

Rijles Kralingen: waarom autorijschool Adventure?

Rijschool Kralingen

met meer dan 20 jaar ervaring weet autorijschool Adventure in Kralingen precies hoe we jou zo snel mogelijk je rijbewijs kunnen laten halen.  Wij maken dan ook gebruik van een vaste instructeur per persoon en beschikken over compleet nieuwe, comfortabele lesauto’s. Je wordt thuis opgehaald en ook weer thuis afgezet.  Autorijschool Adventure beschikt daarnaast over flexibele lestijden. Zo kun je elke dag van 08:15 tot 21:30 lessen, waardoor er altijd wel een geschikt tijdstip voor jou te vinden is.  

Kennismaken met onze rijschool in Kralingen? Neem dan direct contact op. Samen met jou zullen we kijken naar de beste manier om jou op weg te helpen. 

Rijles pakket Rotterdam

Kies je pakket en vul het formulier in

Beste keuze

€45

Proefles

100 Minuten

KIES JE PAKKET

€780

Pakket A

24 Lessen

KIES JE PAKKET

€975

Pakket B

30 Lessen

KIES JE PAKKET

€1170

Pakket C

36 Lessen

KIES JE PAKKET

Diensten Prijzen
Pakket prijs (Per les a 50 minuten) €32,50
Losse lessen a 50 minuten €35,00
Proefles a 100 minuten €45,00
Tussentijdse toets €150,00
Examen €260,00
Her-examen €260,00
BNOR examen €280,00
Faalangst examen €280,00

Vraag hier een pakket of proefles aan

  Recensies

  Wat mensen over ons zeggen

  Daan van der Esch

  Autorijschool Adventure

  Top rijschool! 20 zeer zorgzame lessen gehad van een top instructeur! Autorijschool adventure zeker weten een aanrader!! Ik bedank Aniel voor de toplessen en dankzij hem ben ik in 1 keer geslaagd! …

  Romy uit het Broek

  Autorijschool Adventure

  Ik had eerlijk gezegd geen zin om te beginnen met rijlessen nemen, waarschijnlijk grotendeels uit angst. Maar, Aniel heeft ervoor gezord dat ik rijden leuk en niet meer spannend vind! Ik kan autorijschool …

  Hannah Jansen

  Autorijschool Adventure

  Via mijn broer en zus ben ik bij deze rijschool gekomen. Allebei zijn zij in een keer geslaagd. De instructeur is super goed en heeft veel geduld. Hij maakt je helemaal klaar voor het praktijkexamen. Ik raad deze rijschool erg aan!

  100 minuten

  Proefles

  €45,-
  Rijles aanvragen
  X